Restaurant Harlingen

Bedrijfsborrel

Borrelen aan de rand van de Waddenzee!

Borrelen aan het Wad!

Organiseert u binnenkort een bedrijfsborrel voor u en uw personeel? Dan is Jonas Harlingen de uitgelezen locatie voor deze feestelijke activiteit! In onze horecazaak aan de rand van het Friese Wad, kunt u genieten van heerlijke diverse borrels waarbij uiteraard verschillende lekkernijen kunnen worden geserveerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen ze graag met uw door!

Culinaire verwennerij met lokale specialiteiten

Tijdens de bedrijfsborrel kunnen u en uw gasten genieten van heerlijke hapjes en drankjes, bereid met lokale producten van hoge kwaliteit. Van ambachtelijke borrelhapjes tot verfrissende drankjes, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Speciale menuwensen? Wij denken graag met u mee om iedereen te verwennen met culinaire specialiteiten. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kies voor een bedrijfsborrel aan het Wad en verzeker uzelf van een gezellige en succesvolle bedrijfsborrel. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw bedrijfsborrel tot in de puntjes te plannen. Laat ons de plek zijn waar werkplezier en ontspanning samenkomen!

Kom jij bij ons langs?

Heb je vragen m.b.t. het menu, de openingstijden, vacatures of wil je direct reserveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Nieuwe Willemskade 9, Harlingen
06 28260923

Maandag t/m dinsdag: 12:00 – 18:00
Woensdag en donderdag: gesloten
Vrijdag t/m zondag: 09:00 – 20:00

© Jonas Harlingen 2024 | All rights reserved