Iets te vieren?

Trouwerij, feestje of bedrijfsborrel?

Bruiloft

Een bruiloft is voor velen de mooiste dag van hun leven. Jonas is bij uitstek de locatie om deze dag en de liefde te vieren. De mogelijkheden zijn oneindig. Jonas kan afgehuurd worden voor een intieme bruiloft met een kleine groep, maar zeker ook voor een groot feest met een DJ. Jonas wordt dan omgetoverd tot een schitterende zaak waar u kunt genieten van uw mooiste dag met vrienden en familie. Alles is mogelijk. U hoeft niets te doen, wij regelen alles.

Feesten en partijen

Alles moet gevierd worden in het leven. Is er iemand jarig, is er iemand geslaagd, bent u 25 jaar getrouwd of heeft u een babyshower? Bij Jonas is alles mogelijk! Wij versieren de zaak, verzorgen heerlijke hapjes en drankjes en zelfs live muziek of een DJ behoort tot de mogelijkheden. 

Bedrijfsborrel

Bij Jonas weten wij als geen ander dat het organiseren van een bedrijfsborrel behoorlijk wat tijd en moeite kan kosten. Vaak wordt er gewerkt met budgetten en grote groepen. Gelukkig hebben wij bij Jonas ervaring met het organiseren en faciliteren van succesvolle bedrijfsborrels, klein en groot. Wij nemen alle wind uit uw zeilen en verzorgen uw bedrijfsborrel tot in de puntjes. Wilt u alleen een borrel, of wilt u een dineren met een grote groep; geen probleem, wij staan overal voor open en denken graag met u mee.

Een onvergetelijke herinnering is goud waard!

Benieuwd wat we nog meer voor je kunnen regelen?