Samenwerkingen

Samen organiseer je de leukste activiteiten

Freewheelers Franeker

Wilt u een leuke activiteit met een grote of kleine groep in   combinatie met een heerlijke lunch, bedrijfsborrel of diner, dan kunt u terecht bij    Freewheelers Franker. Zij verhuren elektrische choppers welke uw groep brengen naar onze locatie om te genieten van het uitzicht over de Waddenzee op ons terras. 

Slapen in een trechter

Viert u uw bruiloft bij ons, dan is dit bij uitstek de locatie voor uw  huwelijksnacht. Deze unieke hotelkamer met uitzicht over de Waddenzee is van alle   gemakken voorzien en is op loopafstand van ons restaurant.

Brouwdok

Naast ons grote assortiment bieren hebben wij tevens 2 biertjes van onze  buren van Brouwdok op de kaart. Daarnaast brouwen wij Jonas Blond ook bij hen.

MeAR Fryslân

Jouw digitale reisleider in Friesland. D.m.v. augmented reality (AR) zie je met je smartphone/tablet dingen die er niet echt zijn. Dit gebeurt door een digitale laag die als het ware over de werkelijkheid wordt gelegd. Friesland zit vol met historische verhalen en cultuur. Download de app en laat de geschiedenis tot leven komen. Met behulp van augmented reality vertellen onze reisleiders alles over de historie van de plek waar je op dat moment bent.