Samenwerkingen

Samen organiseer je de leukste activiteiten

Wad Chopper Harlingen

Opzoek naar een leuke activiteit? Wad Chopper Harlingen verhuurt unieke Choppers met ‘Harley Davidson Look’ waarmee je deze mooie stad aan het Wad en haar omgeving kunt ontdekken !  

Slapen in een trechter

Viert u uw bruiloft bij ons, dan is dit bij uitstek de locatie voor uw  huwelijksnacht. Deze unieke hotelkamer met uitzicht over de Waddenzee is van alle   gemakken voorzien en is op loopafstand van ons restaurant.

Brouwdok

Naast ons grote assortiment bieren hebben wij tevens 2 biertjes van onze  buren van Brouwdok op de kaart. Daarnaast brouwen wij Jonas Blond ook bij hen.

Veltman Vis Service

De missie van Veltman Vis Service B.V. is om klanten te voorzien van vis van topkwaliteit. Wij bieden onze klanten service, kwaliteit en productkennis. Tevens dienen wij u graag van advies. Dagelijks staan wij voor u klaar met het leveren van informatie waar u uw voordeel mee kunt doen. Onze werkwijze staat in het teken van dienstbaar zijn. Door een enthousiast verkoopteam, ijverige medewerkers en plichtsgetrouwe chauffeurs proberen wij aan al uw wensen te voldoen.

Brandsma koffie

Brandsma Koffie is in 1893 begonnen als kruidenier in het centrum van Bolsward en uitgegroeid tot koffie- en theespecialist. Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma Koffie horeca, bedrijven en particulieren van kwaliteitskoffie, thee, allerhande bijproducten en diverse soorten apparatuur.

MeAR Fryslân

Jouw digitale reisleider in Friesland. D.m.v. augmented reality (AR) zie je met je smartphone/tablet dingen die er niet echt zijn. Dit gebeurt door een digitale laag die als het ware over de werkelijkheid wordt gelegd. Friesland zit vol met historische verhalen en cultuur. Download de app en laat de geschiedenis tot leven komen. Met behulp van augmented reality vertellen onze reisleiders alles over de historie van de plek waar je op dat moment bent.